Hívj minket: +36-1-445-00-67 info@skybeauty.hu
Oldal kiválasztása

A termékről

Fons Fontis ” A szépség forrása”

A FONS FONTIS hidratáló krém a Demjéni termálvíz felhasználásával készült. A 950 méterről feltörő gyógyvíz, (K-11 kút) 66 ℃-os meleg vizű hévízforrás. A vizet 2011-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyvízzé minősítette. A forrás vize kalcium, magnézium-hidrogénkarbonátos, kénes jellegű gyógyvíz. A gyógyvízben található ásványi anyagok a bőrön keresztül felszívódva fejtik ki jótékony hatásukat. Kénes jellege miatt alkalmas bőrbetegségek kezelésére, így például ekcéma, pattanásos-aknés bőr gyógyítására is. A kén képes beépülni a porcszövetekbe, így a kopásos ízületi bántalmak esetében jelentős javulás érhető el.

 

A föld mélyéről feltörő, nagy tisztaságú víz különösen gazdag nyomelemekben és ásványi sókban, mely bőrünk számára fontos. A FONS FONTIS hidratáló krémet használók megtapasztalhatják a bőrre gyakorolt rendkívül jó hatásait is.

 

A krém minden bőrtípusra alkalmas és mindennapos használatával a bőr feltöltődik, vízháztartása javul, így rugalmassá, kellemes és selymes tapintásúvá válik. A FONS FONTIS hidratáló krém speciális, bőrbarát, nem tartalmaz paraffint és parabént.

 

A FONS FONTIS hidratáló krém a Demjéni termálvíz tartalmának és az erre épülő speciális – a bőrön aktiválódó – formulájának köszönhetően segít visszaállítani a bőr természetes hidratált állapotát. Sheavaj és mandulaolaj tartalma, az E-vitamin antioxidáns hatásával kombinálva puhává és bársonyossá varázsolja bőrünket.

@ SkyBeauty

Kövess minket Instagram-on!